Прес-центр20 лютого 2019, 16:02

Цікава інформація для людей, які займаються бджільництвом!

Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської військово-цивільної адміністрації у співпраці з громадською організацією «Гранд експерт» (м. Миколаїв) було створено Карту медового потенціалу Луганської області на електронній платформі Гранд експерту – https://www.grand.expert/ua/statistics , де розміщено інформацію про кількість пасічників та бджолосімей у районах області, основні відомості про провідних бджолярів та їх асортимент продукції, матководів, заготівельних компаній, апітерапевтів, виробників обладнання, а також містить розділ «На допомогу бджоляру», де розміщено спеціальні видання «Алгоритм експорту меду до ЄС» та «Довідник корисних посилань для бджоляра». Переглянути коментовану відеопрезентацію щодо роботи платформи можна перейшовши за посиланням https://youtu.be/KoeQHnygA24.

Крім того, наразі проводиться робота щодо створення двомовного бюлетеню «Потенціал бджільництва Луганщини», де планується розмістити інформацію про провідних пасічників області та інвестиційні проекти галузі бджільництва.

У разі виникнення питань чи пропозицій, прохання телефонувати за номером

9-21-64, або 0507754372 (Еременко Наталія), або до кабінету 204 – відділ економічного розвитку і торгівлі Марківської райдержадміністрації.