Прес-центр24 липня 2019, 08:07

До уваги підприємців району!

В серпні-жовтні 2019 року Програма ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії проведе 40 бізнес-тренінгів  з розвитку навичок підприємництва. Партнер – Державна служба зайнятості України. Виконавцем навчальної програми є ТзОВ «АйКю Холдинг».

Навчальна Програма (тривалістю 5 днів) буде проведена у 40 містах Донецької та Луганської області, в тому числі в смт Марківка.

Учасником тренінгу можуть стати мешканці місцевих громад, а також внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Навчання буде корисне особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності та планують подаватися на конкурс бізнес-грантів (інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН).

Участь у навчанні – безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує – на період навчання – усі типи, які пов`язані з забезпеченням житла (за потребою) для осіб, які проживають за межами населеного пункту, в якому проводяться тренінги, харчування на час проведення навчання.

Щоб стати учасником тренінгу, необхідно зареєструватися за кнопкою «Реєстрація» на ФБ сторінці програми та пройти конкурсний відбір, який здійснюється на основі даних реєстраційної анкети та співбесіди.

Детальніше про саму Програму та умови участі у ній можна дізнатися, за номерами – (099)553-65-70, (096)550-94-76.