Прес-центр2 серпня 2019, 10:08

До уваги підприємців району!

В період з серпня по жовтень 2019 року будуть проходити бізнес-тренінги з розвитку навичок підприємництва в смт Марківка .

Учасниками тренінгу можуть бути діючі та потенційні підприємці, мешканці місцевих громад, а також внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Тренінг буде корисне особам, які  планують подаватися на конкурс бізнес-грантів (інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН ua.undp.org).

Участь у тренінгах – безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує  на період навчання витрати на проїзд,  забезпечує житлом (за потребою),   харчуванням  та роздатковими навчальними матеріалами.

Усім, кого зацікавила навчальна програма, необхідно зареєструватися за посиланням : http//bit.li/20817Ac.

Відбір учасників буде проводитися за результатами даних реєстраційної анкети та співбесіди.

Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.

За більш детальною інформацією про участь у навчанні необхідно звертатись до контактних осіб : асистента навчальної програми Надії Стець – (099)553-65-70, (096)550-94-76. vpo.study@gmail.com та координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка – (066) 766-95-85. volodymyr.ishchenko@undp.org.