Прес-центр1 жовтня 2019, 09:10

Дорогі наші ветерани, люди похилого віку!

Від усієї душі вітаємо Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток району, області та України в цілому, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Ми схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами.

Нехай ця осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків!

Миру вам, оптимізму і благополуччя!

З повагою, в.о. голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма.