Прес-центр14 cічня 2019, 08:01

Дорогі ветерани Другої Світової війни, солдатські вдови, діти війни! Шановні жителі Марківщини!

76 років тому, в ніч на 13 січня 1943 року, землі нашого району було звільнено від німецько-фашистської окупації, але й сьогодні ми з теплом і любов’ю згадуємо подвиг захисників та визволителів рідного краю.

Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у полум’яних квітах біля меморіалів Слави.

Цьогоріч це свято наповнилося новим змістом, адже українці знову боронять власну державу від зовнішнього агресора, а тому сучасникам, напевно, легше зрозуміти тих, хто свого часу виганяв окупантів з рідної землі.

У цей світлий мирний для нас день бажаємо вам і вашим родинам благополуччя і процвітання, світлих перспектив вам і вашим нащадкам. Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато у нашій державі. Та наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості і це – назавжди!

 

Голова Марківської районної державної адміністрації                              Ігор Дзюба