Прес-центр12 червня 2019, 11:06

Голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба привітав випускників Курячівської ЗОШ І-ІІ ст

11 червня стартував парад випускних вечорів 2019 на Марківщині. Такого свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного із нас. Надходить день, коли доводиться пережити водночас і світлу радість, і біль розлуки з людьми, без яких не уявляєш свого життя, і тривожні передчуття  зустрічі  з невідомим  майбутнім. Але, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою назавжди залишиться випускний бал.

Зі святом, із успішним закінченням дев’яти класів та вступом у доросле життя семи випускників Курячівської ЗОШ І-ІІ ст.  привітав голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба.  Побажавши юним дівчаткам та хлопчикам обрати вірний та надійний шлях в подальшому житті, вручив листи-привітання та флешки. Директор вищевказаного закладу Світлана Таранова найщирішими словами привітала своїх вихованців та вручила документ засвідчуючи закінчення дев’ятирічки. До привітань також долучились присутні на святі директор «Агрофірми «Марківське» Олександр Палазюк та голова Бондарівської сільської ради Олександр Тіщенко.

Після урочистої частини все проминул, як на одному подиху: слова подяки  вчителям, батькам, школі… На присутніх очікувала цікава та захоплива програми випускного балу з традиційним чуттєвим вальсом випускників, яскравим танком від батьків, відео спогади зі шкільного життя. А на кінець, напрочуд щирі сльози жалю, бо дитинство перегорнуло сьогодні сторінку для всіх!