Прес-центр12 березня 2020, 11:03

Голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь провів позачергове засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь провів  позачергове засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

На засіданні обговорили заходи щодо запобігання на території району  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Відповідні служби району поінформували про стан готовності до роботи у випадку виявлення коронавірусу.

         За результатами розгляду комісією було затверджено комплексний план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Марківського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

         На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19», було вирішено запровадити карантин у закладах освіти району до 03 квітня поточного року.

Друзі! Ніякої паніки! Відповідально ставимося до свого здоров'я, дотримуємося правил гігієни. А якщо почуваєтеся зле – одразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч!