Прес-центр13 березня 2018, 17:03

Голова райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян

З метою сприяння  вирішенню проблемних питань, з якими населення звертається до органів державної влади,  голова райдержадміністрації Ігор Дзюба 13 березня на території Кризської сільської ради провів виїзний прийом громадян. У заході також взяв участь начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Брюховецький. 

Звертаючись до присутніх, Ігор Дзюба ознайомив їх зі станом справ в районі та перевагами децентралізації. Також він зазначив: «Перш за все, я приїхав поспілкуватися з громадою, безпосередньо від неї почути про існуючі негаразди і разом пошукати можливі шляхи їх вирішення».

Серед питань, з якими місцеві жителі зверталися до очільника району, переважали проблеми стану сільських доріг, водопостачання, встановлення терміналу для сплати комунальних послуг. Хвилювали жителів й питання впровадження медичної реформи та сплати податків за сіножаті.

Ознайомившись з перших вуст з нагальними проблемами громадян, перший керівник району взяв на особистий контроль найболючіші питання і пообіцяв, в міру можливості, допомогти у їх вирішенні. Також він закликав сільських жителів й самих долучитися до поліпшення життя у їх населених пунктах, беручи участь у різноманітних інвестиційних проектах.