Прес-центр18 квітня 2018, 13:04

Голова райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян

Сьогодні, 18 квітня, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба разом з головою районної ради Андрієм Лигутою провели виїзний прийом громадян. Для спілкування з керівниками району звернулися жителі Краснопільської сільської ради, проблемні питання кожного з яких потребують підтримки з боку районної влади.

Так, жителя с. Красне Поле турбували питання відсутності на території району пам’ятника загиблим воїнам АТО. Піднімалися питання благоустрою територій та незаконної вирубки лісів.

«Що стосується благоустрою територій, то це завдання не лише районної влади, а перш за все ви повинні самі дбати про чистоту своєї «домівки», – звернувся до мешканців Ігор Дзюба. Посадовець закликав місцевих жителів взяти активну участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля», що пройде на Марківщині 21 квітня. Також він дав доручення голові Краснопільської сільської ради Інні Брюховецькій ретельно спланувати проведення даного заходу, організувавши необхідний транспорт для вивезення сміття, придбати саджанці дерев та квіти. Перевірити результати проведеної роботи очільник району пообіцяв особисто.

 Стурбовані місцеві жителі й станом доріг, закриттям поштового відділення в селі Височинівка та відсутністю дитячого садочку на території сільської ради.

Питання відновлення функціонування поштового відділення нині на контролі голови райдержадміністрації Ігоря Дзюби. За його словами, зараз ведуться перемови з дирекцією ПАТ «Укрпошта».