Прес-центр8 травня 2018, 10:05

Голова райдержадміністрації відвідав ветеранів Другої світової війни

Традиційно, напередодні свята Великої Перемоги, керівництво району відвідує ветеранів Другої світової війни, щоб віддати данину шани героям та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Цього разу голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, т. в. о. голови селищної ради Лілія Андрієнко, заступник керуючого Північним регіоном ПрАТ «Агротон» Сергій Григоренко та представник ТОВ «Марківський сирзавод» Олександр Дорошенко відвідали учасників бойових дій, що проживають в селищі Марківка. Зокрема, посадовці побували у Анни Федорівни Колєснік, Івана Юхимовича Газія, Марії Іллівни Шевченко, Миколи Павловича Поповича, Івана Івановича Очкур, Наталії Михайлівни Мошонської. Очільники району привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги, побажали їм добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди.  Подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Всім ветеранам на знак пошани було вручено продуктові набори. Грошові подарунки та смачну сирну продукцію учасники бойових дій отримали відповідно від ПрАТ «Агротон» та ТОВ «Марківський сирзавод».

«Ми - покоління, якому ще щастить бачити цих людей, спілкуватися з ними, розпитати з перших вуст про те, як виборювали перемогу! Ми і надалі будемо продовжувати цю роботу, адже наш обов'язок – пам'ятати про тих, хто загинув, і турбуватися про тих, хто залишився у живих» – зазначив Ігор Дзюба.

Не залишилися поза увагою  Катерина Іванівна Кривоколиско та Олександра Михайлівна Черевата. Їм також були вручені продуктові набори.