Прес-центр16 листопада 2017, 14:11

Хвала і слава хліборобам

Щороку у третю неділю листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства. Свято тих, хто знає справжню ціну хлібу, хто своєю працею прославляє хліборобську справу та рідний край. Саме на честь цих славних трударів сьогодні, 16 листопада, в районному Будинку культури звучали найщиріші слова подяки та привітання.

У своєму виступі перший заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин зазначив: «Ваші працьовиті руки, природна мудрість, працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій». З привітальним словом  до присутніх також звертались голова Марківської районної ради Андрій Лигута та керуючий ПрАТ «Агротон» Північного регіону Марківського району Сергій Григоренко.

За високі показники в роботі, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі району грамоти райдержадміністрації та районної ради отримали водії автотранспортних засобів, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, доярки, працівники ЗАВ агроформувань району.

Окрасою свята став чудовий концерт, який підготували аматори Марківщини.