Прес-центр27 вересня 2019, 14:09

Керівництво району привітали колектив Марківського професійного аграрного ліцею з тридцятирічним ювілеєм

27 вересня 2019 року свій тридцятирічний ювілей відзначив колектив Марківського професійного аграрного ліцею, що вже багато років готує кваліфікованих робітників, має свої власні  традиції та надбання.

Привітати з ювілеєм заклад на свято завітали гості – заступник голови Марківської районної державної адміністрації Ігор Копатько, заступник голови Марківської об’єднаної територіальної громади Володимир Личман, голова районної ради Андрій Лигута, начальник управління агропромислового розвитку Володимир Каркачов, управляючий підрозділу ПрАТ «Агротон» відділення «Україна Марківська». Також серед присутніх на святі були колишні працівники, педагоги-ветерани, випускники та просто небайдужі люди, які безпосередньо брали участь у активному рідного навчального закладу.

Говорять, що історію творять люди, які живуть і працюють поряд з нами. Особлива увага людям, які вклали в розвиток ліцею свої душу, талант організаторів, педагогів, керівників.

«Висловлюю щиру вдячність педагогічному колективу за подвижницьку працю на ниві профтехосвіти. Ви передаєте молодому поколінню свої знання та досвід, допомагаєте знайти своє місце в бурхливому сьогоденні, формуєте майбутнє Української держави. Учням бажаю успіху в оволодіванні професією, нових звершень і перемог» - наголосив у привітальному слові Ігор Копатько. Також побажав усім педагогам та ветеранам профтехосвіти натхнення, невичерпних творчих сил, міцного здоров’я, добра і благополуччя. Із вітальним словом і побажаннями життєвої енергії, високих професійних досягнень, злагоди і благополуччя звернулася до своїх колег в.о. директора Олена Бондаренко.

 До уваги присутніх була майстерно підготована незабутня програма привітання. Лаконічно та зрозуміло ведучими була загадана історія створення закладу, здобутки її першого директора Миколи Шматка. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять педагогів, які пішли з життя.

За сумлінну педагогічну та трепетну виховну роботу, яку пресвятили ліцею найкращі роки свого життя грамотами в найрізноманітніших номінаціях відзначили колишніх та теперішніх викладачів. А випускників закладу нагородили за активну життєву позицію, творчі успіхи та численні здобутки. Музичні вітання лунали від вихованців Марківської школи естетичного виховання, артистів та випускників ліцею СК «Мрія», аматорів районного Будинку культури. Запальний танок до уваги присутніх продемонстрували викладачі ліцею. Упродовж свята панувала піднесена дружня атмосфера, було тепло від посмішок,  палких побажань, бурхливих оплесків.

Минають літа, каштановим цвітом осипаються весни, жовтогарячими барвами майорять осені, а ліцей красиво і гордо живе у селищі. Ось іще одне ювілейне свято стало спогадом. Так живи і процвітай, наш рідний ліцею, ще довгі роки!