Прес-центр15 травня 2018, 13:05

Кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті воїнам-прикордонникам, вибороли курячани

Спортсмени шести футбольних команд загальноосвітніх закладів району сьогодні змагалися за Кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті воїнам-прикордонникам Марківщини, полеглих при захисті державного кордону України. Спортивні баталії відбулися на селищному стадіоні «Нива» за ініціативи та підтримки рідних загиблих героїв. В підготовці та проведенні змагань також взяли участь райдержадміністрація та районна рада.

«Дуже добре, що у нас на Марківщині є традиції саме через спорт увічнювати пам’ять тих, хто ціною власного життя боронив кордони рідної Батьківщини», – зазначив голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, відкриваючи захід. Серед присутніх також були голова районної ради Андрій Лигута, начальник відділу прикордонної служби «Марківка» Владислав Шевчук, начальники відділу освіти та молоді і спорту райдержадміністрації відповідно Анатолій Бородавка й Павло Якимчук.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-прикордонників. Нікого не залишив байдужим й виступ Максима Конюхова, у виконанні якого звучали пісні відповідної тематики.

Переможцями змагань стали курячани. Саме вони у запеклій боротьбі з футболістами з Марківської гімназії вибороли перемогу. Останні з названих посіли друге місце, а третіми стали учні Кризької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Усі учасники змагань отримали грамоти та грошові нагороди. Команди призери були відзначені дипломами, медалями та грошовими подарунками. А переможцям вручено перехідний Кубок.