Прес-центр7 червня 2018, 14:06

«Лісова Галявина» чекає всіх бажаючих дітлахів.

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лісова Галявина» Марківського району Луганської області розташований неподалік водоймища в урочищі «Лісковий», серед дубового лісу в екологічно чистій зоні, в двох кілометрах від села Лісна Поляна та в п’яти кілометрах від селища Марківка.

До послуг дітей двоповерховий корпус з усіма зручностями, кімната на 4-5 осіб, гаряча вода цілодобово, п’ятиразове збалансоване харчування, футбольне та волейбольне поле, баскетбольний майданчик, фізкультурно-гімнастичний комплекс, відео зал, літній критий майданчик.

Табір забезпечений необхідним технічним та спортивним обладнанням, меблями, інвентарем, телекомунікаціями, має зручний під’їзний шлях, а також укомплектований кваліфікованим педагогічним, медичним та обслуговуючим персоналом.

У таборі влаштовують змагання з різних видів спорту, конкурси, вікторини.

Функціонують такі гуртки: ансамбль народних інструментів; вокальний, туристичний, футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, декоративно-прикладних мистецтв. Для бажаючих займатися музикою проводяться уроки гри на гітарі та барабанах. Час відпочинку дітей розписаний, починаючи із ранкової гімнастики о восьмій годині ранку, закінчуючи дискотекою близько десятої вечора, з перервою на денний сон.

Для безпечного перебування дітей в таборі працівниками Марківського ВП ГУНП в Луганській області здійснюється цілодобове чергування.

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лісова Галявина» - це чудове місце, де дитина може цікаво, весело і з користю провести літні канікули, отримати позитивні враження від спілкування з однолітками.

Вартість путівки до ПДЗОВ «Лісова Галявина» (терміном на 14 днів) становить 3690,00 гривень.

придбати путівки можна на період: з 17 червня по 30 червня; з 02 липня по 15 липня;  з 16 липня по 29 липня.

За інформацією можна звертатися до директора позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова Галявина» Сергія Бугра нова (0501521272) та до головного спеціаліста управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації Алли Шаповалової (0661592652)