Прес-центр30 листопада 2017, 13:11

Марківщину відвідав заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко

Сьогодні з робочим візитом в Марківський район завітав заступник голови Луганської облдержадміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко. Він провів виїзний прийом громадян. Також у заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько та заступник голови районної ради Галина Худик.

Під час прийому мешканці порушили низку найважливіших питань, які їх турбують, зокрема: голова Краснопільської сільської ради Інна Брюховецька в черговий раз звернулась за допомогою в ремонті доріг за маршрутом шкільного автобусу, представники прикордонної служби висловили надію на отримання допомоги в оновленні транспорту, а делегація підприємства «Марківський сироробний завод» прохала допомоги обласного керівництва в налагодженні партнерських відносин з адміністрацією підприємства «Луганськгаз».

Юрій Клименко по кожному зверненню надавав роз’яснення, а також запевнив, що для їх вирішення будуть залучені відповідні фахівці і кожне звернення перебуватиме на особистому контролі.