Прес-центр29 травня 2019, 15:05

Майбутніх першокласників вітали у КДНЗ №1 "Теремок"

Хай знань далекі обрії підкорюються легко

Чекають перемоги великі і малі

У ваших, першокласники долонечках маленьких

Майбутнє краю Марківського й рідної землі. (Ольга Стрижаченко –Кудінова)

Такі урочисті настанови вручив вже майже дорослим дітлахам їх перший офіційний документ голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба на сьогоднішньому випускному заході в КДНЗ №1 «Теремок»(завідуюча Тамара Чистоклєтова).

«Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Отож бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом!» - наголосив очільник району у вітальному зверненні.

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Окрім батьків та рідних на святі також вітали присутніх голова районної ради Андрій Лигута, в.о. селищного голови, секретар селищної ради Лілія Андрієнко та завідуюча районним методичним кабінетом Світлана Босенко.

Добігають кінця випускні ранки у дитячих садочках Марківщині. А вже восени вони стануть першокласниками, на яких чекає цікава та пізнавальна подорож у країну Знань у супроводі вчителів початкових класів.