Прес-центр13 липня 2020, 11:07

Міністерством у справах ветеранів України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні планується проведення тренінгу «Психофізична та медико-психологічна реабілітація жінок – учасниць бойових дій на сході України»

В рамках виконання Державної цільової програми з фізичної, медичної, психологічної реабілітації і соціальної та професійної реадаптації учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, на період до 2022 року (затверджена постановою КМУ від 05.12.2018 № 1021) Міністерством у справах ветеранів України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні планується проведення тренінгу «Психофізична та медико-психологічна реабілітація жінок – учасниць бойових дій на сході України».

До участі у тренінгу запрошуються лікарі загальної та сімейної практики, лікарі-психіатри, психологи та інші категорії фахівців закладів ЗОЗ, фахівці соціальної сфери, яким дана програма може допомогти в оптимізації здійснення їх професійної діяльності у наданні послуг із підтримки та збереження фізичного та ментального здоров’я жіночої половини ветеранської спільноти.

Захід планується на 22.07.2020-30.07.2020, представляє собою онлайн формат на платформі zoom, що складатиметься з 7 одноденних навчальних заходів. Навчання та сертифікація є абсолютно безкоштовними. Викладання проводиться професорським складом таких провідних навчальних закладів як: Харківська медична академія післядипломної освіти, Харківський національний медичний університет та ін. сумісно з практичними фахівцями своєї справи в галузі медицини та психології, такими як лікарі Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини, а також практичні психологи провідних медико-реабілітаційних установ та громадських організацій, що є виконувачами програм підтримки жіночого здоров’я.

Активне посилання на реєстрацію та програму тренінгу:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs3VCkvkT7_8IV7vl4WISy5OWT0qlgPSF2Rl-J0XGIbmOPTA/viewform?fbclid=IwAR2aL-SaqSevCpe4s7EThG8TF-bJCGWUNptMNgrhkopyz60yzpaokr9SyKc