Прес-центр9 серпня 2019, 15:08

Молодь Марківщини перейшли до активних дій

Небайдужа та активна молодь Марківщини вирішили таки об’єднати свої безмежні ідеї й створити молодіжну раду при Марківській селищній раді (ОТГ). Так, сьогодні установчі збори, за участю голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби, першого заступника, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олени Цовми, членів Кризької громади, активістів райцентру пройшли у форматі ознайомлення зі специфікою подальшої роботи.

До інформації! Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом при Марківській селищній раді ОТГ та її виконавчиx органаx, створюється для здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації молодіжної політики, сприяння участі молоді громади у формуванні та реалізації молодіжної політики ОТГ в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті ОТГ.

Надія Рудаченко поділилася власним досвідом створення молодіжної ради та громадської організації, написання проектів та залучення небайдужих до роботи. В ході засідання учасники обговорення висловили свої побажання та ідеї й спільно вирішили надалі плідно працювати на добробут Марківщини силами молодої енергії, а невгамовні ідеї втілювати в життя.

Повністю підтримав ініціативний молодий запал Ігор Дзюба, наголосивши на безперечному погодженні всіх дій задля здійснення задуманого.