Прес-центр23 лютого 2018, 12:02

На контролі влади – соціальні виплати

Під головуванням першого заступника голови, в. о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина відбулось спільне засідання районних робочих груп з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, з легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, з питання погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В роботі взяли участь Оксана Башинська та Катерина Полякова головні державні інспектора відділу державного нагляду в сфері трудових відносин Головного управління Держпраці України у Луганській області, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій.

За результатами розгляду питань були прийняті протокольні рішення, одними з пунктів якого було: покращити інформаційно – роз’яснювальну роботу серед керівників щодо дотримання чинного законодавства та продовження здійснення контролю за виплатою заробітної плати.