Прес-центр29 вересня 2020, 11:09

На Марківщині привітали працівників бібліотек напередодні Всеукраїнського дня бібіліотек

28 вересня в приміщенні Марківської централізованої бібліотечної системи відбулись урочисті збори напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, яке відзначається 30 вересня.

Привітати працівників бібліотечної галузі завітали  в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма, селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, голова Марківської районної ради Андрій Лигута та наш земляк співробітник апарату Верховної Ради України Олег Бабич.

За ініціативи заступника голови депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»,  заступника голови Комітету, голови підкомітету з питань інформаційної політики Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенії Кравчук, яка була повністю підтримана депутатською фракцією ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, Грамотою Верховної Ради України було нагороджено трудовий колектив Марківської централізованої бібіліотечної системи Луганської області.

Крім того, працівників бібліотечної галузі району було відзначено Почесними грамотами Марківської районної державної адміністрації та Марківської районної ради, Марківської селищної ради.

По закінченню зборів, директор Марківської централізованої бібліотечної системи Раїса Пономарьова подякувала ініціаторам нагородження в особі заступника голови депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» Євгенії Кравчук за гідну оцінку своєї роботи та  всім присутнім за роботу і побажала  віри  у власні сили, надії на те, що праця бібліотекаря буде достойно визнана.