Прес-центр6 березня 2019, 20:03

На Марківщині привітали жінок зі святом весни

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні 8 Березня в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Представниць прекрасної статі привітали зі святом голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута висловивили вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

На урочистості також завітав народний депутат України Сергій Шахов, який також в свою чергу адресував теплі слова прекрасній половині залу. Під час урочистого заходу, за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті району та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, грамотами районної державної адміністрації та районної ради відзначено кращих жінок району.

Чудовим подарунком для всіх жінок стали яскраві номери у виконанні вихованців дитячих садочків, Марківського центру дитячої творчості, школи естетичного виховання. Як завжди неперевершеним був виступ дівчат з СК «Мрія». Дотепними жартами та авторськими піснями присутніх порадував народний артист України, композитор Володимир Бистряков. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.