Прес-центр31 cічня 2019, 14:01

На Марківщині розіграли Кубок з міні-футболу

З метою залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, подальшого розвитку футболу серед учнівської молоді та виявлення кращих гравців для участі в чемпіонаті Луганської області з міні-футболу, 31 січня 2019 року на базі Марківської дитячої юнацької спортивної школи відбувся розіграш районного Кубку з міні-футболу серед учнів 4-6 класів закладів загальної середньої освіти Марківського району. Відкривали змагання заступник голови районної державної адміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута, методист з виховної роботи районного методичного кабінету Марківської райдержадміністрації. Тож, за Кубок переможця змагалися юнаки з Марківської та Бондарівської гімназії, Марківської ЗОШ І-ІІ ст.№1, Кризької, Ліснополянської, Сичанської, Каравансолодківська, Краснопільська, Височінівська загальноосвітні школи.

Суддівська колегія була представлена тренерсько-педагогічним колективом Марківської ДЮСШ.

За підсумками цікавих та насичених футбольних перепитій перемогу вибороли хлопчаки з Марківської гімназії, на другому місці Кризька ЗОШ І-ІІІ ст.. І на почесному третьому місці учні Марківської ЗОШ І-ІІ ст.№1.

Церемонію нагородження проводили голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та голова районної ради Андрій Лигута. Переможці та учасники змагань одержали нагороди та подяку. «Сподіваємось, що сьогоднішні змагання будуть успішним стартом для подальших перемог!» - підсумував змагання Ігор Дзюба.