Прес-центр25 березня 2019, 08:03

На Марківщині розіграли щорічний Кубок з волейболу присвячений пам'яті Миколи Тернецького

24 березня  в спортивній залі Марківської ДЮСШ відбувся шостий розіграш Кубка з волейболу, присвяченого пам’яті М.С.Тернецького, серед команд селищної і сільських рад, підприємств та організацій району. «Започаткований ще у 2014 році Кубок з волейболу зовсім не випадково. Присвячений пам’яті нашого земляка воїну - прикордоннику Миколі Станіславовичу Тернецькому, про якого й досі з теплотою в серці згадують його односельці та всі хто був близько знайомий з чесною, порядною, власником доброго серця людиною» - розповів вітаючи учасників змагань голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба. До привітань долучилися заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, голова «Марківської громадської патріотичної організації воїнів – прикордонників» Олександр Піляшенко, військовий комісар Марківського ОРВК Юрій Шемякін.
Цього року за перехідний Кубок змагалися – минулорічні переможці команда «Мирне +», команда «Марківської селищної ради», команда прекрасної статі «Вояж» та команда села Курячівка. Волейбол достатньо енергійна та динамічна гра, привернула увагу різновікову аудиторію шанувальників. За підсумками багатогодинної запеклої боротьби призове ІІІ місце вибороли волейболісти з команди Марківської селищної ради. Почесне друге місце посіли Курячани. І переможцями Кубку вже вкотре стала команда «Мирне +», залишивши за собою перехідний Кубок. Відзначили також і  кращих гравців змагань.

На церемонії нагородження учасники та призери турніру отримали відповідні нагороди. Як і планувалося Кубок пам’яті М.С.Тернецького проводиться щорічно й щоразу ця зустріч дарує море позитивних та теплих емоцій для всіх присутніх.