Прес-центр16 червня 2017, 13:06

На Марківщині стартує оздоровча кампанія

17 червня поточного року відкриє двері, для всіх бажаючих гарно відпочити дітей, місцевий оздоровчий табір «Лісова Галявина». Сюди, у першу зміну, заїде 70 дітей пільгових категорій (діти-сироти,  діти позбавленні батьківського піклування та діти учасників АТО).

Напередодні урочистого дійства, до закладу завітала районна комплексна група з перевірки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, очільником якої є заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько. За його словами діяльність табору організована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року: в приміщеннях табору був проведений поточний ремонт згідно встановлених санітарно - гігієнічних вимог, а також капітально відремонтована покрівля даху будівлі.

«Хочу запевнити, що влада району робила і буде робити все можливе для забезпечення гармонійного, особистісного розвитку дітей. Ми повинні пам’ятати, що вкладаючи ресурси у наших дітей, ми забезпечуємо майбутнє нашої держави», – наголосив Ігор Копатько під час наради з колективом ДОТ «Лісова Галявина».