Прес-центр2 серпня 2019, 10:08

На Марківщині стартував районний турнір з футболу серед вуличних команд, присвячений пам’яті легенди Марківського футболу Сергію Олександровичу Білику

01 серпня на районному стадіоні «Нива» стартував районний турнір з футболу серед вуличних команд, присвячений пам’яті легенди Марківського футболу Сергію Олександровичу Білику, який організував відділ молоді та спорту Марківської райдержадміністрації.

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Сергія Білика – справжньої легенди футболу, видатного марківського футболіста та відчайдушного вболівальника до останньої хвилини свого життя…

Серед почесних гостей на святі були присутні голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, родина Біликів – дружина та старший син. Гарним стимулом для результативної гри стали мячі, передані головою ГО «Луганської федерації футболу» Ігоря Шопіна. Після теплих слів привітання розпочались власне футбольні баталії.

Загалом у змаганнях цього року взяли участь п’ять команд:

«Відродження» - с. Бондарівка

«Деркульські бобри» - вул. Дружби народів (Марківка)

«Ракета» - вул. Єременка-вершина (Марківка)

«Метеор» - кв. Центральний (Марківка)

«Зірка» - с. Кризьке

Згідно попереднього жеребкування у перший день було зіграно п’ять ігор. Головними суддями змагань виступили головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Ткаченко та тренер Марківської ДЮСШ Євген Моргосліп.

 Вболівальники мали змогу насолодитися цікавими футбольними протистояннями зовсім не вуличного рівня, тут змагалися справжні майбутні чемпіони, які продемонстрували віртуозну боротьбу з противником. Хлопчаки завзято змагалися за головний приз турніру, адже кожному хотілося довести, що вулиця там де вони мешкають найкраща!

У лідери першого дня змагань вийшли хлопчаки з «Метеору» здобувши перемогу у двох поєдинках поспіль. «Метеор» - «Зірка» - 3:0; «Ракета» - «Метеор» 2:4. Але ще один день змагань, який остаточно визначить хто цього року здобуде кубок переможця.

02 серпня другий день змагань. Початок об. 11.00 Чекаємо на результати і звісно ж вболіваємо разом!