Прес-центр26 вересня 2017, 14:09

На Марківщині триває реалізація «Програми з відновлення та розбудови миру»

З 25 вересня, в залі засідань райдержадміністрації, представники Волинського ресурсного центру за підтримки ПРООН, надають навчальні послуги з підвищення потенціалу, послуги технічної допомоги і супроводу з розробки проектних заявок та управління проектами для представників громадських організацій Марківщини.

Тренінги проводитимуться протягом 4 днів з використанням міні лекцій, практичних вправ, презентацій, мозкових штурмів, аналіз ситуаційних вправ (кейсів), ділових ігор, роботи в малих групах, групових дискусій, використанням візуальних елементів (презентацій).

Теми навчань: «Складання проектної заявки. Залучення ресурсів. Управління проектами».

На сьогодні до занять долучилися активісти селищної, Кризької, Краснопільської рад.

В перший день представники Волинського ресурсного центру Олександр Іванін та Юлія Малько провели навчальний модуль за темою «Залучення ресурсів». Під час спілкування ознайомили присутніх з  джерелами фінансування, мотивами донорів, типами проектів і т.п.

Сьогодні, учасники заходу опанують знання навчального модуля на тему «Складання проектної заявки». В темі будуть розкриті питання:   проектна логіка та система взаємозв’язків, структура проектної заявки, опис проблеми проекту. Також вони будуть ознайомленні з формою проектної заявки ДФРР та Європейського інвестиційного банку.