Прес-центр23 cічня 2019, 13:01

На Марківщині тривають обговорення перспективного плану розвитку Марківського району на 2019

Обговорення перспективного плану розвитку Марківського району на 2019-2021 роки стало головною темою засідання виконавчого комітету Бондарівської сільської ради.

 Участь в зборах взяли голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба, керівник апарату райдержадміністрації Костянтин Тищенко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк, представники галузі освіти, сільського господарства, депутати сільської ради, активна громадськість.

«Сьогодні нам необхідно обговорити перспективи розвитку територій ваших населених пунктів, визначити першочергові об’єкти, які реалізовуватимуться у вашій громаді протягом 2019-2021 років. Ваші пропозиції будуть включені до перспективного Плану розвитку Марківського району.

Наше головне завдання – запитати  людей, що вони хочуть бачити на своїй вулиці, у своєму селі, адже саме громадяни повинні визначитися, що їм потрібно насамперед», - зазначив у своєму виступі очільник району.

З основними досягненнями району за період 2014-2018 років присутніх ознайомила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк. 

В ході дискусій та обговорень учасниками зібрання було визначено першочергові об’єкти розвитку територій Бондарівської сільської ради на 2019-2021 роки, серед яких: проведення капітального ремонту КНДЗ «Надія», відновлення освітлення в населених пунктах, підпорядкованих сільській раді.

Усі запропоновані заходи були одноголосно підтримані та схвалені учасниками зустрічі.

 

До обговорення перспективного плану розвитку Марківського району на 2019-2021 роки також долучилися й роботодавці району, взявши участь в засіданні круглого столу, який відбувся в Марківському районному центрі зайнятості. За результатами засідання, роботодавці запропонували  економічно мотивувати суб’єктів малого бізнесу для створення нових робочих місць.