Прес-центр8 травня 2020, 16:05

На Марківщині у переддень Дня Перемоги привітали ветеранів

Сьогодні голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь  та голова Марківської районної ради Андрій Лигута, начальник управління соціального захисту Марківської райдержадміністрації Сергій Брюховецький за доброю традицією у переддень Дня Перемоги відвідали ветеранів Другої світової війни, яких у Марківському районі на сьогоднішній день залишилося всього сім чоловік, це:

Верченко Павло Гордійович з села Крупчанське;

Кіяницький Василь Матвійович з села Курячівка;

Лигута Ганна Іванівна з села Просяне;

    Очкур Іван Іванович з селища Марківка;

Попович Микола Павлович з селища Марківка;

Шевченко Марія Іллівна з селища Марківка;

Реутов Іван Григорович з села Гераськівське.

Керівники району поздоровили літніх, проте життєрадісних та оптимістично налаштованих людей напередодні їх найвеличнішого свята – Дня Перемоги, вручили продуктові набори, також кожному ветерану Другої світової війни на особистий рахунок з районного бюджету перерахована одноразова грошова допомога у сумі 1000 грн з нагоди 75 – ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Залюбки спілкувалися з розчуленими співрозмовниками, які згадували буремні події Другої світової війни, етапи подальшого мирного життя, розповідали про нинішнє життя-буття.

Ми пам’ятаємо та пишаємося нашими героями, яких з кожним роком становиться все менше та менше. Сумуємо за жертвами цієї страшної війни. Схиляємо низько голови перед ветеранами та працівниками тилу.

З наступаючими святами, шановні земляки!