Прес-центр20 березня 2019, 13:03

На Марківщині відбулась інформаційна зустріч з координаторами проекту «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)»

В рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)» сьогодні відбулась інформаційна зустріч з координатором проекту Світланою Коваль, з метою надання консультацій для активістів, які мають намір створити ОСББ. У заході взяв участь голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба, представники відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації, Марківської селищної ради, КП «Марківський комунальник» та ініціативні групи багатоквартирних будинків.  

Про діяльність ПРООН в Україні, ключові напрямки діяльності та мету нового проекту ПРООН «HOUSES» присутніх детально проінформувала координатор проекту Світлана Коваль. Представник міжнародної фінансової корпорації ІFC Олександр Мелконян довів до відома інформацію щодо основ модернізації житла. етапи реалізації енергоефетивного проекту, джерел фінансування та ін. Далі у форматі живого діалогу присутні мали змогу задати питання та отримати від організаторів заходу вичерпні відповіді.