Прес-центр22 лютого 2019, 16:02

На Марківщині відбувся обласний турнір з греко – римської боротьби, присвячений пам’яті Маршала А. І. Єременка

З метою популяризації греко - римської боротьби, підвищення спортивної майстерності юних спортсменів та патріотичного виховання юнаків, 22 лютого в спортивному залі Марківської ДЮСШ відбувся обласний турнір з греко – римської боротьби, присвячений пам’яті Маршала А. І. Єременка серед учнів спортивних шкіл.

Урочисто відкривали змагання голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, голова районної ради ветеранів ім. А.І. Єременка Іван Левченко та начальник відділу молоді та спорту Павло Якимчук, побажавши юним спортсменам чесної та цікавої боротьби.

Змагання проводились серед учнів 1999 – 2009 р. н. по 18 ваговим категоріям. Взяли участь юні спортсмени з м. Лисичанськ, м. Старобільськ, з Марківського, Біловодського та Новопсковського районів. Олексндр Абаєв – постійний ініціатор даного спортивного турніру виступув також у ролі головного судді змагань. Головним секретарем змагань був Ігор Логачов. Підтримати юних борців прийшли їхні батьки та небайдужі до цього виду спорту вболівальники.

Рівень такого виду спорту, як греко-римська  боротьба на Марківщині є потужний і популярний. Боротися – значить перемагати! Спортсмени гартують себе, долають труднощі, щоб стати кращими, і у цьому — завдання спорту.

Сьогодні на борцівському килимі вирували справжні борцівські пристрасті та непідробні емоції – запеклі та міцні сутички спортсменів, яскраві посмішки переможців та щирі сльози переможених.

В ході безкомпромісних поєдинків були визначені переможці.

Переможці нагороджені грамотами, медалями та пам’ятними кубками райдержадміністрації та районної ради.