Прес-центр15 серпня 2017, 15:08

На Марківщині відбувся розіграш районного турніру серед вуличних команд

11-12 серпня на селищному стадіоні «Нива» відбувся розіграш районного турніру «Вуличний футбол». У ньому взяли участь 4 селищних та 2 сільських команди. Відповідно до Положення змагань до участі допускалися юнаки віком не старше 14 років.

За результатами жеребкування, що було проведене на початку змагання, команди були поділені на дві групи ( групи А і В ). По закінченню групового етапу з групи «А», далі пройшли представники команд «Метеор» (смт Марківка) та «Курячани», з групи «В» - «Зірка» (смт Марківка) та с. Кризьке.

За результатами змагань, перше місце виборола команда «Зірка», друге – «Метеор», третє та четверте посіли відповідно «Курячани» та с. Кризьке.

Суддівською колегією було визнано й кращих гравців, ними стали: Олександр Булименко, Владислав Троян, Данило Котілевський, Дмитро Онопрієнко.

Вручали нагороди переможцям голова Луганської обласної федерації футболу В. О. Безрук, голова Марківської районної ради А. К. Лигута, голова Марківської селищної ради І. А. Дзюба, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації П. М. Якимчук. Так, команди-учасниці отримали кубки, медалі та грамоти Марківської райдержадміністрації та Марківської районної ради, кращих гравців нагородили статуетками та медалями.  В.О Безрук від обласної федерації футболу подарував марківським футболістам 12 м’ячів.

Щиру вдячність за допомогу в підготовці та проведенні футбольного турніру організатор заходу, а ним став відділ молоді та спорту райдержадміністрації, висловлює тренеру-викладачу Марківської ДЮСШ Є. В. Моргосліпу, працівникам ФСУ «Нива» О. І. Онопрієнку та  О. І. Мозговому, директору СБК «Україна»  М. О. Конюхову.

(фото надала Марківська районна рада)