Прес-центр10 травня 2019, 08:05

На Марківщині відбувся традиційний відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту Володимира Геращенка

Вже стало традицією 9 травня проводити на Марківській землі відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту Володимира Геращенка. На сьогоднішні змагання завітали більше сотні спортсменів учасників та їх надійна підтримка – рідні та близькі.

Привітали з початком змагань юних борців голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута. В свою чергу представники Луганського обласного відділення національного олімпійського комітету України на чолі з головою Віктором Острєцовим після привітального слова вручили подяки за вагомий особистий внесок у розвиток олімпійського руху, фізичної культури та спорту на Луганщині:

Марківській районній державній адміністрації

Марківській районній раді

Родині Білика Сергія Олександровича

Абаєву Олександру Сафербековичу

Логачову Ігорю Анатолійовичу

Абрамовичу Олександру Васильовичу

Корнєву Василю Тихоновичу

Голомєєву Олександру Васильовичу

Федченку Олексію Михайловичу

На святі зазвичай присутні й родина Володимира Геращенка – дружина Алла Василівна та донька Олена, яка подякувала організаторам свята та побажала перемоги найкращому на якого чекатиме цікава несподіванка.

Загалом у змаганнях брали участь спортсмени з Марківського, Новопсковського, Біловодського, Старобільського районів та м. Лисичанськ різної вікової та вагової категорії. У гарячих сутичках, адже в цьому виді спорту тільки так, досвідченні судді намагались виявити найспритнішого та найсильнішого борця.

Безліч вболівальників отримали масу позитивних емоцій та невимовне задоволення від проведення у такому тісному родинному колі величне свято Перемоги.

За підсумками обласного турніру, переможці та призери в особистому заліку нагороджені кубками, медалями, грамотами Марківської райдержадміністрації та районної ради. А донька майстра спорту Володимира Геращенка, Олена вручила солодкий приз, так і не визначившись хто з кращих найкращий, тренеру Марківської збірної Олексанру Сафербековичу, який неодмінно справедливо розділить подарунок між всіма учасниками змагань.

Призери Марківщини:

Мацнев Іван ІІІ м. (52 кг)

Горячев Родіон ІІ м. (54 кг)

Андрієнко Нікіта І м. (22кг)

Зеневич Даніїл ІІІ м. (26 кг)

Мазніченко Михайло ІІ м. (67кг)

Фролова Ліза ІІІ м. (57 кг)

Капля Даніл ІІІ м. (58 кг)

Меженська Ліза І м. (48кг)

Шаповалов Антон ІІІ м. (29 кг)