Прес-центр1 червня 2017, 13:06

На Марківщині відзначили День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

Сьогодні, з цієї нагоди, в дитячому сквері «Казка» селища Марківка  відбулися урочисті заходи.

Пісні, танці, різноманітні конкурси та змагання викладачі Центру дитячої творчості організували так, щоб діти максимально були задіяні в святкових заходах, відчули турботу дорослих про них та мали чудовий настрій.

Це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Свято розпочалось з флешмобу вихованців ЦДТ. Присутні  бурхливими оплесками зустрічали всіх виконавців пісень та танцювальні колективи.

На захід завітав заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько, який, звертаючись до всіх присутніх дітей, побажав їм щасливого,  безхмарного та мирного дитинства.

«Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, тому від наполегливості батьків часто залежить майбутнє дитини. Щиро бажаю, щоб діти росли здоровими та радісними, оточені батьківською турботою та ласкою, сумлінно вчилися, займалися улюбленою справою та стали гідними громадянами Української держави.» - наголосив Ігор Копатько.

Урочистості продовжились командними змаганнями з відвідування розважальних станцій: «весела гра», «веселий художник», «юний майстр», «парашут», «спортивна» і т.п.

Після закінчення змагань відбулось нагородження переможців та призерів.

Сьогодні на святі отримали грамоти та подарунки кращі читачі дитячої  бібліотеки, які з найкращими побажаннями їм вручила директор районної бібліотечної системи Раїса Пономарьова.

 Під час заходу всіх дітей частували морозивом.

Організаторами дитячого свята були відділ молоді та спорту райдержадміністрації, Центр дитячої творчості, соціальні служби у справах дітей, сім’ї та молоді, .