Прес-центр22 жовтня 2018, 16:10

Нарада керівників соціальної сфери

Нараду з керівниками соціальної сфери району, яку сьогодні провела перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, розпочали з підведення підсумків роботи за попередній тиждень. Присутні обговорили  проведені в районі заходи з нагоди Дня людей похилого віку, Дня юриста, Дня захисника України та  Українсько козацтва, Дня селища. Про механізм виділення земельних ділянок учасникам АТО у своєму виступі говорив заступник начальника відділу у Марківському районі Головного управління Держгеокадастру в Луганській області Роман Кривошлик.

Піднімалося питання  й соціального захисту учасників АТО та забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Роз’яснення стосовно вищевикладеного надавав начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Брюховецький.

Про роботу закладів освіти доповідав начальник відділу освіти Анатолій Бородавка. За його словами,  усі навчальні заклади підключені до системи опалення, учні забезпеченні харчуванням та у звичному режимі здійснюється їх підвіз до школи.

Присутні також обговорили питання вакцинації проти грипу, проведені спортивні заходи та визначилися з планами на наступний тиждень.