Прес-центр5 листопада 2018, 15:11

Нарада з керівниками соціальної сфери району

Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма провела нараду з керівниками структурних підрозділів соціально-гуманітарного блоку райдержадміністрації та району.  
Під час наради було розглянуто низку актуальних питань, що стосуються роботи закладів соціальної сфери. Насамперед, мова йшла про початок опалювального сезону, наявність існуючих проблем стосовно цього. Зі списком поданих декларацій ознайомила присутніх головний лікар КЗ «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тамара Лигута, та ще раз наголосила про необхідність укладання договорів з місцевими лікарями. Триває вакцинація населення проти грипу, про можливість вільного придбання якої повідомила завідувач ВП «Центральної районної аптеки № 75» КП «Луганська обласна»Фармація Північ» Віра Борисенко.

Розпочалась підготовка до проведення урочистостей до Дня працівників сільського господарства, про що повідомила Олена Олександрівна. Начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук проінформував присутніх про початок змагань з мініфутболу, які відбудуться вже цієї неділі у приміщенні дитячої юнацької спортивної школи. Також зробила оголошення директор Центральної районної бібліотеки Раїса Пономарьова   про зустріч з учасниками Громадського просвітницького проекту «LIKБЕЗ. Історичний фронт», яке відбудеться 12 листопада о 10.00 годині, запрошуються всі бажаючі.