Прес-центр19 грудня 2018, 14:12

Новорічне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Святий Миколай до нас завітав»

З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, бо саме цього дня Святий Миколай приходить до кожної дитини й кладе під подушку свій дарунок. Особливо очікуване це свято для тих діток, кому  потрібна особлива увага та турбота.

У цей святковий день привітання дітей різних категорій стало у нашому районі  традицією. Не став винятком і нинішній 2018 рік.

Тож, сьогодні 19 грудня, у Марківському районному Будинку культури за сприяння Марківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, управління соціального захисту населення, проведено святковий захід до Дня Святого Миколая. На свято було запрошено дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, що перебувають під опікою/піклуванням, виховуються в прийомних сім’ях, дітей з малозабезпечених багатодітних сімей, дітей учасників антитерористичної операції та загиблого в АТО, дітей з інвалідністю, дітей ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Зі словами вітань та щирими побажаннями до них звернулися голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба та голова районної ради Андрій Лигута.

Зокрема, звертаючись до маленьких винуватців святкового дійства, Ігор Анатолійович відмітив: «Діти покладають на Миколая особливі надії, адже щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити мрії. Тож нехай Святий Миколай-чудотворець дарує вам втілення найзаповітніших бажань! Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку, щоб завжди поруч були люди, які підтримають і допоможуть, щоб з обличчя не сходили щира посмішка і гарний настрій. Хочеться побажати всім у ці святкові дні миру, світла та добра. Щоб в Україні нарешті все налагодилося і Господь Бог оберігав нас усіх і нашу державу. Любі діти, будьте такими ж щедрими, доброзичливими та вихованими, як чарівник Миколай. Нехай Чудотворець зігріє вас добром, любов’ю, і принесе мішок здоров’я! Зі святом!»

Для дітей було підготовлено святковий концерт та цікаву театралізовану програму, під час якої кожна дитина отримала море позитивних емоцій. Наприкінці заходу всім маленьким глядачам були вручені подарунки, які стали найпозитивнішою миттю свята.