Прес-центр21 грудня 2017, 14:12

Новорічні спортивні змагання

Сьогодні, на базі Марківської гімназії та ДЮСШ відбувся районний Кубок з міні-футболу серед учнів шкіл району з метою залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виявлення кращих гравців для участі в чемпіонаті області.

 Привітали спортсменів й вболівальників начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук, заступник голови районної ради Галина Худик та директор Марківської гімназії Лариса Єфіменко. Вони побажали здоров’я, успіхів в навчанні та нових спортивних досягнень.

Юні футболісти змагалися в двох підгрупах: 4 – 6 класи – дев’ять команд, 7 - 9 класи – шість команд. В запеклій боротьбі визначились переможці та призери:

  • серед старших класів: перше місце зайняли футболісти Курячівської ЗОШ І-ІІ ст., на другому місці – команда Марківської гімназії, на третьому – команда Бондарівської гімназії. В групі визначили і кращих гравців це Дмитро Нєдовєсов, Данило Котилевський, Вадим Лисицький та Данило Капля;
  • серед молодших класів: перше та друге місця зайняли юні футболісти Марківської гімназії, на третьому почесному місці команда Курячівської ЗОШ І-ІІ ст. Кращими гравцями групи визнали: Кирила Котилевського, Аристарха Сморогова, Максима Бурименка, Дмитра Третяка.                                       

Переможцям та призерам вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради. Заохочувальним призом для всіх команд – учасниць стали футбольні м’ячі. Організаторами заходу були відділ молоді та спорту, а також відділ освіти райдержадміністрації.