Прес-центр12 cічня 2018, 13:01

Новорічний подарунок відділу освіти

В рамках реалізації обласної програми «Шкільний автобус», сьогодні заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації Ігор Копатько передав районному відділу освіти два нових автобуса. Загальна вартість транспорту 3 млн. грн.: субвенція з обласного бюджету - 2 млн. 100 тис. грн., залишки освітньої субвенції - 450 тис. грн., з районного бюджету - 450 тис. грн., ,

Він привітав представників Краснопільської та Караван - Солодківської шкіл з цією знаковою подією, зазначивши, що шкільний автобус не тільки підвозитиме дітей до школи, ним учні також зможуть виїжджати на олімпіади, конкурси, екскурсії, розширюючи свій кругозір.

 Ігор Копатько підкреслив, що увага влади до підростаючого покоління дуже велика, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну.

Районна та обласна влада робить все для того, щоб для тих, хто навчається і працює в освітніх закладах, були створені якнайкращі умови. І вручення шкільного автобуса − реальне цьому підтвердження.

До вітального слова приєднався начальник районного відділу освіти Анатолій Бородавка, який зазначив, що власний шкільний автобус − насущна потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу.

Керівники побажали діткам успіхів у навчанні та відмітили, що найприємнішим подарунком для районної влади будуть їхні здобутки та відзнаки.