Прес-центр6 листопада 2018, 09:11

Обговорили організацію проведення урочистостей до Дня працівників сільського господарства в Марківському районі

06 листопада 2018 року голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба, за участю голови районної ради Андрія Лигути, першого заступника голови райдержадміністрації Олени Цовми,  начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира Каркачова, керівників агроформувань району та голів сільських рад відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня працівників сільського господарства, який відзначатиметься в третю неділю листопада.

Оргкомітет розглянув пропозиції від сільгосппідприємств щодо відзначення кращих хліборобів обласними і районними відзнаками та обговорив усі моменти підготовки до належного вшанування людей хліборобської праці у районі. Учасники засідання обговорили загальне бачення заходу, озвучили проблемні питання та узгодили окремі деталі.

За підсумками засідання організаційного комітету всі задіяні в підготовці одержали відповідні доручення по належній організації запланованого заходу.

Загально районне свято планується провести 15 листопада 2018 року, на яке будуть запрошені керівники та представники сільгосппідприємств району, сільські та селищні голови. В рамках заходу виставка сучасної сільськогосподарської техніки, урочистості, нагородження та святковий концерт.