Прес-центр20 вересня 2017, 11:09

Освіта Марківщини знову на Міжнародному Олімпі

21-22 вересня 2017 року в м. Черкаси відбудеться ІХ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій. У програмі роботи фестивалю заплановано урочисте відкриття навчально-тренінгового центру STEM-освіти Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»; відкриття ІХ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій, нагородження переможців, одним з яких стала Ірина Денисенко, методист районного методичного кабінету відділу освіти Марківської райдержадміністрації.

Для участі у Фестивалі надійшло 316 робіт із 22 областей України, а також Білорусі, Польщі та Сполучених Штатів Америки за номінаціями: «Інновації у сфері дошкільної освіти»; «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах»; «Інновації в управлінні загальноосвітніми навчальними закладами»; «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».

Відповідно до рішення журі Фестивалю, переможцями визначено 120 учасників, які представили найкращі роботи, що презентують результати досліджень сучасного змісту освіти, авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи, моделі навчального та виховного процесів, управлінської діяльності.

Вітаємо Ірину Денисенко з перемогою та бажаємо вдалої презентації своєї роботи на тему: «Театр як засіб формування соціально-комунікативних умінь дітей дошкільного віку» на ІХ Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій.