Прес-центр13 липня 2020, 10:07

Перший заступник, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма провела чергове засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

09 липня поточного року перший заступник, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма провела чергове засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

На засіданні було розглянуто питання про заходи щодо запобігання на території району  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 та про невідкладні заходи щодо посилення пожежної безпеки в районі.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, комісією було прийнято відповідні рішення, зокрема, з першого питання - продовжити виконання заходів, спрямованих на протидію поширенню  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 та доручено відповідним контролюючим органам посилити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних норм в умовах адаптивного карантину, з другого -  посилити контроль за дотриманням правил пожежної безпеки в лісах та недопущенням випалювання сухої рослинності, рекомендувати селищному та сільським головам проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони спалювання сухої рослинності, побутових відходів та дотримання правил пожежної безпеки; керівникам сільгосппідприємств, фермерським господарствам суворо дотримуватися правил пожежної безпеки під час збирання врожаю.

І пам’ятаємо, що  тільки ми з вами в силах дієво потурбуватися про себе та своє оточення. Будьмо свідомими і відповідальними громадянами!