Прес-центр28 вересня 2017, 11:09

Підготовка до опалювального сезону – на контролі влади

Сьогодні відбулося чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, під керівництвом першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина.

На порядку денному були питання: про хід виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери, про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги та енергоносії, оформлення Актів та Паспортів готовності житлових будинків, підписання актів готовності до роботи в опалювальний період джерел теплопостачання та актів готовності по соціально важливим споживачам, а також про стан укладання договорів постачання природного газу та про готовність комерційних вузлів (приладів) обліку природного газу на котельнях соціальної сфери до опалювального періоду.

Керівники підприємств та організацій – доповіли про існуючи труднощі в підготовці та можливі шляхи їх вирішення. 

Узагальнюючи обговорення порядку денного засідання Сергій Трубіцин зазначив, що станом на 1 жовтня готовність до роботи в осінньо-зимовий період повинна складати 100%, на що керівникам підприємств, установ, організацій слід звернути особливу увагу та вжити невідкладних дієвих заходів щодо підготовки об’єктів. Також він підкреслив важливість своєчасної сплати за спожиті енергоносії та комунальні послуги, проведення претензійно-позовної роботи з боржниками.