Прес-центр6 квітня 2020, 13:04

Позачергове засідання сесії Марківської районної ради

Сьогодні за ініціативою голови Марківської райдержадміністрації Костянтина Тимуня відбулося позачергове засідання сесії Марківської районної ради.

Перед початком роботи сесії депутатський корпус вшанував хвилиною мовчання загиблих напередодні у ДТП односельців.

На порядку денному депутатами було розглянуто наступні питання:

1. Про виділення коштів комунальному некомерційному підприємству «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради».

2. Про внесення змін до програми фінансової підтримки «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» на 2020 рік.

3. Про внесення змін до фінансового плану на 2020 рік комунального некомерційного підприємства «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради».

4. Про виділення коштів комунальному некомерційному підприємству «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради.

5. Про внесення змін до фінансового плану на 2020 рік комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради.

6. Про внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради на 2020 рік.

7. Про виділення коштів відділу культури, молоді та спорту Марківської районної державної адміністрації луганської області.

8. Про внесення змін до районної цільової комплексної Програми розвитку сфери культури у марківському районі на 2019-2021 роки.

9. Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.

Передувало сесії засідання постійної комісії  з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів, на якій детально було опрацьовано всі питання порядку денного сесії.

З кожного питання, яке було детально розглянуто та активно обговорено депутатами районної ради,  було прийняте відповідне рішення.