Прес-центр14 жовтня 2019, 09:10

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з нагоди Дня захисника України

Шановні воїни, ветерани Збройних Сил України!

Щиро вітаю вас з Днем захисника України!

 

Це свято є символом вшанування славних традицій героїзму та мужності, самовідданості багатьох поколінь захисників Батьківщини.

Такі святі поняття, як любов до своєї землі, честь та вірність військовому обов'язку, для багатьох вже давно не просто високі слова.

За п’ять років понад 12000 наших земляків пройшли випробування війною. 132 віддали життя за вільну Луганщину. Низько схиляємо голову перед їх звитягою, та вчимося любити Батьківщину. Їх подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви.

Бойові будні захисників України – це велика і велична правда історії, постійна школа виховання молоді, яка вчиться у вас служити справі збереження миру у своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Сьогодні пліч-о-пліч із своїми чоловіками та братами  службу у Збройних Силах несуть наші чарівні дівчата. Хочеться побажати їм впевненості у власних силах та нескінченного запасу енергії, яку б вони спрямували на справу захисту рідної землі.

Бажаю всім, хто причетний до військової справи, незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.

Нехай скоріше прийде злагода на нашу багатостраждальну землю і небо над Луганщиною завжди буде мирним!