Прес-центр27 серпня 2018, 08:08

Привітання голови Марківської райдержадміністрації До Дня Незалежності

 

Шановні Марківчани, 
дорогі земляки, гості!
Щиро вітаю Вас з великим національним святом - Днем незалежності України!
У ці серпневі дні календар історії відраховує двадцять сьому річницю незалежності України. Нелегкими і, далеко не безхмарними, видалися ці роки. 
Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя. 
Наша держава довго виборювала свою незалежність, а виборовши її, продовжує захищати і відстоювати свої кордони і донині. По-іншому, із трепетом та біллю, а також з великим бажанням миру святкуємо цей день ми знову.
Нам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей. 
І не має значення, в якому куточку України ми народилися та якою мовою розмовляємо. Важлива лише доля Батьківщини і наше спільне майбутнє.
Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
Нехай це величне свято вселяє гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.
голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба