Прес-центр14 червня 2019, 16:06

Привітання голови Марківської райдержадміністрації Ігоря Дзюби з Днем медичного працівника

Шановні працівники та ветерани системи охорони здоров’я

Марківського району!

Від усієї душі вітаю Вас з професійним святом - Днем медичного працівника.

На Вас, працівників галузі медичного обслуговування, покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я населення. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах.

Дорогі медичні працівники! Зичу Вам міцного здоров’я,  радості, оптимізму. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією! Нехай переможне світло добра і справедливості додасть сил та наснаги для благородних справ в ім’я щасливого майбутнього нашого краю.

Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Велике Вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки  творити добро.  

З повагою, голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба!