Прес-центр3 вересня 2018, 08:09

Привітання голови Марківської райдержадміністрації Ігоря Дзюби з Днем Знань!

 Шановно, Марківська громадо! Учителі, батьки, діти!
Ось і осінь на порозі, 1 вересня – початок нового 2018-2019 навчального року. 
Дозвольте від щирого серця привітати учнів та студентів з Днем Знань, святом молодості та надії. Впевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення.
Нехай світлим, радісним та плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та будьте активними у громадському житті. Бережіть у своїй пам’яті роки навчання, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчає вас не тільки читати і писати, а й основам великої науки – життя.
Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої місії, як виховання нашої молоді в дусі любові до рідного краю, до України та до людей. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.
Бажаю усім учням цілеспрямованості і наполегливості в оволодінні знаннями, вчителям – здоров’я, терпіння і натхнення. Ніколи не пускайте у своє серце зневіру і байдужість, ставте високі цілі і досягайте їх.
Успіхів вам у новому навчальному році!
З повагою!
Голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба!