Прес-центр3 вересня 2018, 09:09

Привітання голови Марківської райдержадміністрації Ігоря Дзюби з нагоди Дня підприємця

 
Шановні підприємці району!
Вітаю вас зі святом - Днем підприємця.
У цей день ми вшановуємо людей, які не тільки розпочали власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця,постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет держави, надають величезну підтримку нашій армії.
Нинішні досягнення підприємців є свідченням значних соціально-економічних зрушень в Україні. Ви, підприємці, є елітою нації, адже саме ви є носіями нових ідей і найсміливіших задумів. Ви по праву заслуговуєте на загальнонародну пошану, як справжні господарі власної долі, долі своїх родин та країни. Ваша повсякденна наполеглива праця та активна громадянська позиція, високий професіоналізм та ініціативність дають новий поштовх для розвитку підприємництва у нашому районі, можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми, зміцнювати економіку, надавати їй гнучкості.
То ж дозвольте, дорогі друзі, від щирого серця подякувати Вам за сумлінну працю, наполегливість та високі досягнення. Щиро бажаю всім підприємцям району витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою і успішною. Щастя, здоров'я, миру і злагоди Вам і Вашим родинам!
Голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба