Прес-центр9 жовтня 2018, 09:10

Привітання голови Марківської райдержадміністрації з нагоди Дня юриста

Шановні юристи!
Сьогодні, як ніколи, в Україні потрібна міцна законодавча база для розбудови її на принципах демократії і права, інтеграції нашої держави до європейського товариства.
Усією своєю діяльністю ви виховуєте громадян у дусі підвищення правової свідомості та високої правової культури, цінностями якої будуть користуватися нинішні і майбутні покоління.
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.
Бути юристом почесно і відповідально. В наш час немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.
Впевнений, що юристи, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.
Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

З повагою голова Марківськоїї райдержадміністрації
ІГОР ДЗЮБА