Прес-центр2 вересня 2020, 09:09

ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА В ДІЇ: НА МАРКІВЩИНІ ВІДКРИЛИ ДВІ ШКОЛИ, ВІДРЕМОНТОВАНІ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

1 вересня 2020 року на Марківщину на відкриття відремонтованих  в рамках державної  програми Президента України «Велике будівництво»,  Бондарівської гімназії та Ліснополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за дорученням голови Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая, завітав директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Разом з  Юрієм Вікторовичем до стін відремонтованих освітніх закладів завітали селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, начальник відділу освіти Марківської райдержадміністрації Оксана Мірошниченко, начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка.

Приємно бачити, як у рамках програми «Велике будівництво» змінюється інфраструктура району та  країни вцілому. Так, завдяки  Президентській програмі та сприянню голови Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая, 1 вересня діти  переступили пороги оновлених навчальних закладів.